KVALITATIVA STÄDTJÄNSTER DU KAN LITA PÅ

Om oss

Vi vill att ni skall ha det rent och snyggt omkring er. Som kund till Palm Städ har du många fördelar, en av dem är våra korta beslutsvägar internt som leder till snabbare insatser och effektivare justeringar. Vi håller kontinuerlig med dig för att kontrollera att ni är nöjda samt för att lyssna av om ni behöver hjälp med ytterligare städning eller annan service som vi kan erbjuda. Lösningen på ditt eventuella städproblem kanske bara är ett samtal bort.

Vi arbetar hårt med att göra städbranschen etiskt ren, vi vill att våra medarbetare ska vara stolta över sin arbetstitel som lokalvårdare. Vi på städföretaget Palm Städ vill att yrket ska ha status och bli en ren bransch. Våra tjejer och killar är de bästa vi har!

Hos oss är det samma person som kommer hem till dig vid återkommande uppdrag. Vi fokuserar på att vara flexibla och att anpassa våra lösningar efter dig som kund. I de fall där du inte är hemma när vi utför tjänsterna upprättar vi ett nyckelavtal, så att du som kund kan känna dig trygg.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

NÅGRA OMDÖMEN

ERFARNA & TALANGFULLA

MÖT VÅRT TEAM
  • Malmö stad
  • Burlöv
  • Höganäs
  • Vellinge
  • Lund

Palm städ erbjuder professionella städtjänster för privatpersoner och företag som behöver regelbunden städhjälp. Inga jobb är för stora eller för små för oss. Alltid samma person som kommer och städar hos dig. Vi genomför våra arbeten i tid och strävar efter så miljövänliga alternativ som möjligt. Vi gör livet lättare för våra kunder, miljövänligt, bra priser, professionell service och garanti på våra tjänster.

VI HÅLLER VAD VI LOVAR OCH HAR MÅNGA ÅRS ERFARENHET
MÅNDAG TILL LÖRDAG
08:00 - 17:00
SÖNDAG
Vi håller öppet
073-648 92 45
Behöver du svar på din fråga eller är ute efter en offert?