KVALITATIVA STÄDTJÄNSTER DU KAN LITA PÅ

Våra tjänster

Fullständiga engagemang för att

ge dig tjänster av hög kvalitet

Palm Städ Har under åren utökat sina tjänster och samlat på oss kunskap genom våra kunders behov vilket har visat sig vara en lyckad väg.

 • Foto

  Hemstädning (privata hushåll)

  Inom hemstädning tar vi hand om lokalvårdsuppdrag i ditt hem och vi utför även annan hemrelaterad service. Exempel: lägenhetsstädning, villastädning, sommarstugestädning, fönsterputs, tvätt och strykning, trädgårdsskötsel, ombyggnadsstädning mm.

 • Foto

  Lokalvård (kontor och fastighet)

  Inom Lokalvård tar vi hand om lokalvårdsuppdrag och annan företagsrelaterad service. Exempel: kontorsstädning, trappstädning, varuhus/butiksstädning, lagerstädning, fönsterputs, golvvård, golvrenovering, storstädning och disk.

 • Foto

  Bygg/Indrusti/Sanering

  Inom Bygg-/Industri & Sanering tar vi hand om av lokalvårdsuppdrag kopplade till industriell verksamhet och andra företagsrelaterad specialstädning och service. Exempel: byggstädning, grovstädning, sanering, fönsterputs, golvvård, slutstädning vid flytt och lokalbyten.

extra tjänster vi erbjuder

 • Foto

  Trädgårdshjälp

  Trädgårdshjälp är en av kategorierna som omfattas av hus-avdraget vilket innebär halva arbetskostnaden. Du får avdrag för gräs- och häckklippning, krattning och ogräsrensning, snöskottning mm.

 • Foto

  Akutstädning

  Akutstäd innebär att vi finns tillgängliga under större delen av dagen för att snabbt komma och städa. Kunden kan välja vilken typ av städning som behövs, oavsett om det är en enklare städning eller en storstädning som går att uppgradera.

 • Foto

  Ombyggnad

  Vår tjänster för ombyggander riktar sig specifikt till dig som privatperson eller beställare av mindre uppdrag. Kontakta oss gärna för ett besök på plats om du vill ha råd inför din ombyggnad och en kostnadsfri offert.

 • Foto

  Möbelrengöring

  Palm Städ erbjuder även mattvätt och möbeltvätt. Vi har erfarenhet av möbeltvätt och vi kan tvätta på plats hos dig om du så önskar. Du kan få alla typer av soffor och mattor tvättade förutom soffor med tygöverdrag.

Palm städ erbjuder professionella städtjänster för privatpersoner och företag som behöver regelbunden städhjälp. Inga jobb är för stora eller för små för oss. Alltid samma person som kommer och städar hos dig. Vi genomför våra arbeten i tid och strävar efter så miljövänliga alternativ som möjligt. Vi gör livet lättare för våra kunder, miljövänligt, bra priser, professionell service och garanti på våra tjänster.

VI HÅLLER VAD VI LOVAR OCH HAR MÅNGA ÅRS ERFARENHET
MÅNDAG TILL LÖRDAG
08:00 - 17:00
SÖNDAG
Vi håller öppet
073-648 92 45
Behöver du svar på din fråga eller är ute efter en offert?